Skotgårdens bestyrelse

Herunder finder du oplysninger om den nuværende bestyrelse, hvordan du kan kontakte dem samt hvordan bestyrelsesarbejdet foregår.

Bestyrelsesmedlemmer

I 2023 består bestyrelsen af følgende medlemmer:

  • Bestyrelsesformand: Lene Bangshøi Olesen (5A, 2. th.)
  • Bestyrelsesmedlem: Henrik Bay (1B, 3. tv.)
  • Bestyrelsesmedlem: Line Jensen (1A, st. th.)
  • Suppleant: Camilla Craig (3B, 4. th.)

FAQ om bestyrelsesarbejdet

Hvad laver bestyrelsen?

Ejerforeningens bestyrelse har en vigtig rolle i at sikre, at alle beboere i foreningen trives og at ejendommen og dens fællesområder holdes i god stand.

Bestyrelsen tager beslutninger om, hvordan foreningen skal drives, herunder budgettering, vedligeholdelse og forbedringer af ejendommen i samarbejde med professionelle serviceudbydere såsom rengøringsfirmaer, ejendomsservice og håndværkere.

Derudover tager bestyrelsen sig løbende af henvendelser fra ejerforeningens beboere, men såfremt du har en henvendelse der haster, så skal du kontakte ejendomsadministrator på telefon 35 35 43 00 eller via mail, som vil sørge for at kontakte bestyrelsen, når det er nødvendigt.

Vi gør venligst opmærksom på, at bestyrelsen ikke opererer med telefontid.

Hvor ofte mødes bestyrelsen og hvad består møderne af?

Bestyrelsen mødes hver anden måned i cirka 2 timer hos et af bestyrelsesmedlemmerne. På mødet følges der op på igangværende og nye opgaver, ligesom der drøftes henvendelser fra beboere og serviceudbydere. 

Hvor meget tid kræver bestyrelsesarbejdet?

Foruden møderne, der ligger hver anden måned, er bestyrelsen løbende i dialog via mail. Der må påregnes et par timer til arbejdet hver måned, med forbehold for, at der i perioder kan komme opgaver, der kræver mere involvering fra det enkelte bestyrelsesmedlem. 

Bliv en del af bestyrelsen

Vil du være med til at sætte dit præg på foreningen og ejendommen, og har du tid og lyst til at deltage aktivt i bestyrelsesarbejdet? 

Så kan du kontakte bestyrelsen på mail og høre om muligheden for at blive medlem. Bestyrelsen er på valg hvert år til generalforsamlingen og her har du også mulighed for at melde dig, såfremt en af bestyrelsesposterne bliver ledige. 

Scroll to Top